Vandaag opening Bistro Bocadillo

Het duurde èkkes maar vandaag is het dan zover aan de Pááánderseweg: de opening van Bistro Bocadillo!

Het voormalige zalencentrum en café Kort Oisterwijck is afgelopen maanden omgetoverd tot “een fleurige ruimte met lichte, vrolijke kleuren en een Caribische sfeer”, aldus uitbater Stephane Ashby. Als oud-inwoner van Grave heeft hij zijn sporen in de horeca al verdiend. Zo hielp hij zijn broer Maurice met het opzetten van een bistro in Spanje.

n biefstuk bestellen terwijl je tafelgenoot voor vers bereide sushi gaat: het kan vanaf nu in Doornenburg.

Bocadillo is een bistro met sushikeuken Sem’s Place die laagdrempelig haar diensten wil aanbieden en waar HIERO online kan worden besteld. U kunt de maaltijden thuis laten bezorgen maar natuurlijk ook zelf afhalen.

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*