Weg met de durpse durpels?

Nei-js van de gemeente!

De twee durpels die ooit in de Pááánderseweg ter hoogte van Huize de Kamp zijn aangebracht blijken nogal wat overlast te veroorzaken.

Omwonenden ervaren de trillingen van passerend verkeer nogal als een last. Ook blijken de durpels weinig nut te hebben aangezien het verkeer er langzaam rijdt doordat het vlakbij een bocht en een uitrit ligt.

Kortom… de gemeente wil ze liever kwiet dan riek zien verwijderen. Ook na overleg met de Werkgroep Doornenburg – die de Doornenburgers heeft benaderd via een enquête – bleek dat durpelingen de neus wel vol hadden van de obstakels en werd er voornamelijk positief gereageerd op de gemeentelijke plannen.

Mocht u daar ook nog wat over willen ventileren dan kunt u nog reageren tot 22 oktober aanstaande via email: gemeente@lingewaard.nl of schriftelijk naar Postbus 15, 6680 AA Bemmel.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*