DOP 2.0: wat is er bereikt na 4 jaar?

Onlangs ontvingen alle durpelingen van Doornenburg het fonkelnei-je DOP 2.0 plan.

Een update van het eerste DorpsOntwikkelingsPlan van Doornenburg (DOP) dat alweer vier jaar geleden verscheen. In de update gaan de werkgroepen nog even punt voor punt langs de eerdere afspraken en wordt gekeken naar wat er bereikt is.

Bovendien is het nu tijd om nei-je speerpunten te benoemen van zaken die anno 2020 belangrijk zijn voor ons durpke. Zo blijft het Dorpsontwikkelingsplan in beweging.

De Werkgroep Doornenburg formuleerde het als volgt: “We willen de bewoners van Doornenburg zoveel mogelijk betrekken bij het realiseren van de nieuwe speerpunten van ons nieuwe DOP 2.0. We vinden het waardevol dat burgers zelf keuzes kunnen maken over ontwikkelingen in Doornenburg en daarmee ook verantwoordelijkheid kunnen nemen voor hun directe leefomgeving.

Binnenkort wordt daarom een bijeenkomst georganiseerd in het Ontmoetingscentrum. Die stond al eerder gepland maar om corona-technische redenen is dit uitgesteld.

Wanneer de bijeenkomst voor alle geïnteresseerden wordt gehouden is nog onbekend. De Werkgroep houdt dit vrolijke hoekje geïnformeerd over de actuele status.

Meer info staat HIERO.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*