De nacht van het fort

** PERSBERICHT**

Op zaterdag 24 oktober doen veel gemeentes, bedrijven en huishoudens in Nederland het licht uit vanwege de Nacht van de Nacht.

Ook Fort Pannerden doet weer mee.  Bij ons kunt u de ‘Nacht van de Soldaat’ beleven. Van 19.00-22.00 uur bent u van harte welkom om te ontdekken hoe het soldatenleven eruit zag vóórdat elektriciteit het fort verlichtte…

Op de laatste dag van de zomertijd kunt u ervaren hoe het voor de soldaten in het fort was om te leven en werken in het donker. Al lopende door de schemering volgt u een route door het fort en kunt u op verschillende manieren haar soldatengeschiedenis ervaren. Los bijvoorbeeld een schot met het kanon, ga biechten bij meneer pastoor, proef ‘rats, kuch en bonen’ bij de kok, een echt soldatenmaal.
Voor wat extra uitdaging kunt u al puzzelend de activiteiten ondernemen. Kinderen kunnen zeker ook meedoen! Voor kinderen zijn er mooie lampjes om mee door het oude, donkere fort lopen. Kortom, een spannende en leerzame avond voor jong en oud!

De avond
Om u een zo goed mogelijk beeld te geven van het soldatenleven in het donker, vinden de activiteiten plaats in de avond. Tussen 19:00 en 22.00 uur bent u welkom in het fort. Het evenement is volgens het coronaprotocol opgezet. Ook onze horeca staat voor u klaar.
De tickets voor deze activiteit kosten €7,50 en zijn hieronder te reserveren. Parkeren kan op onze parkeerplaats op de Pannerdenseweg. Er is een shuttledienst beschikbaar.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*