Feestmiddag schutterij vervangt kermismatinee (een bietje…) (1)

Zo. Tijd om wat achterstallig durps nei-js te publiceren!

Want afgelopen week verbleef deDoornenburger in de Zeeuwse gewesten en zat met beide vuutjes lekker te badderen boven de mosselbanken van de Westerschelde, genietend van een weekje vakantie. Als de kakelverse mosselen dit jaar een bijzondere smaak hebben dan weet u waardoor dat komt.

Zeggen we nei-js van de week dan zeggen we maandag. Want die dag organiseerde schutterij Gijsbrecht van Aemstel van Doornenburg en Honderd Morgen een aangepaste kermismatinee voor de winnaars van het #ik4altiedkermis feestpakket.

En die matinee verliep gesmeerd! Mede dankzij de goede voorbereiding, de hulp van vele vrijwilligers, het team van “Herberg de Doornenburg’ en natuurlijk de discipline van de aanwezigen werd er coronaproof gefeest en geluisterd naar de muziek en het hoogtepunt van de middag: het optreden van de Perfect Showband ‘Lite’. (wordt vervolgd)

bron foto’s: deDoornenburger/schutterij Gijsbrecht van Aemstel

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*