Boxin’ The Vox terug in Kasteel Doornenburg

** PERSBERICHT **

Liefhebbers van Ierse folkmuziek kunnen hun hart ophalen in Kasteel Doornenburg.

Op zondag 11 oktober speelt daar het enthousiaste folkduo Boxin’ The Vox in de ridderzaal. Anne-Lotte Paymans (zang, gitaar) en David Plasmeijer (zang, luit, banjo) brachten dit jaar hun tweede album uit. De cd ‘Seven white horses’, waarop 10 zelfgeschreven folksongs zijn te beluisteren, is opgenomen in Studio Doornenburg op nog geen 500 meter van het kasteel.

Na een tour in Nederland (mei) en Ierland (juni) keert Boxin’ The Vox terug naar Doornenburg. Deze zondagochtend dompelen zij je onder in de sferen van kastelen, kliffen en gezellige pubs. En laten zij je uiteraard genieten van traditioneel Ierse muziek van o.a. Mary Black en Christy Moorse en hun eigen nieuwe songs. Dit belooft heel gezellig te worden!

Om te kunnen voldoen aan de RIVM eisen, onder andere de 150 cm afstand eis, kunnen er maximaal 40 bezoekers in de zaal. U wordt dringend verzocht de aanwijzingen van de organisatie op te volgen.

Concert van 16.30 u tot 18.00 u, entree € 15
Gebruik onderstaande link om kaartjes (goed woord voor tickets) te verkrijgen.
https://tickets.kasteeldoornenburg.nl/nl/boxinthevox/tickets

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*