Prijs winnen? Vier tuus feest en deel het!

Zonder COVID-19 was het dit weekend kermis in Doornenburg…

Maar helaas… Da’s frustrerend genoeg. En dus maken we er maar wat van! Want iedere durpeling in Doornenburg viert zijn of haar feessie noodgedwongen lekker thuis met familie en vrienden in kleine kring.

En deDOORNENBURGER wil graag zien hoe dat gebeurt! Dusss… vier feest en maak daarvan een FILMPJE! en/of FOTOOOO’s! En mail dat vóór zaterdag 26 september naar dedoornenburger@gmail.com

Natuurlijk… zonder kermis houdt héél Doornenburg zien geld ien de tès! Wij niet! Dus loven we meteen maar een prijs uit voor de mooiste foto of filmpje (niet langer dan 1 minuut) van jullie als kermis4ders-thuus! De prijs? Een Doornenburger-Drankpakket ter waarde van € 25 !!

Met of zonder familie, vrienden, bier, Wein, Weib und Gesang… het maakt niet uit! Maak feest, heb schik en leg het vast voor het nageslacht en voor de lezerTs van dit vrolijke webhoekje en we brengen de prijs aan huis. Maar let wel op de coronarichtlijnen en die anderhalvemeter!

Succes!! En OANDELIP MEDDADING!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*