Kerkhof verdient onderhoudsbeurt

Het is slecht gesteld met ons kerkhof in Doornenburg.

Althans… dat vinden enkele durpelingen. Het onderhoud aan de graven en paadjes wordt door slechts twee mensen gepleegd en het is niet meer bij te houden. Vooral na het groeiseizoen is het onderhoud een ‘uitdaging’ zoals de schoffelaars het betitelen.

Jacqueline Niels wil daar iets aan doen en roept mede durpelingen op om haar te komen helpen. “Diegenen die hier op het kerkhof liggen hebben bijna allemaal familie. Als we met een groep mensen regelmatig onderhoud plegen dan ziet het kerkhof er weer pico bello uit en blijft het ook mooi om te bezoeken. We doen dat voor diegenen die we liefhebben en die ons hier zijn voorgegaan”, aldus Jacqueline.

Kortom… Jacqueline roept inwoners van Doornenburg op om zich bij haar te melden en “de hèjjes uut de mouwe te stèke“.

Zin en tijd en enthousiast om in de buitenlucht wat te doen? Bel of App haar via 06-37278937

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*