Lingewaard Doet het in Doornenburg (6)

Kerst met Koor Jekadee 2020

Vandaag: KERST MET KOOR JEKADEE 2020
Initiatiefomschrijving

In de corona periode is er al veel afgelast. Wat zou het dan leuk zijn als er voor de kerst toch iets in Doornenburg georganiseerd kan worden, om zo in de kerstsfeer te komen.

Koor Jekadee organiseert een corona proof kerst uitvoering op zondag 20 december 2020.

Normaal wisselen de artiesten op het podium en kan het publiek in de zaal blijven zitten. Nu in deze corona tijd gaan we dit andersom doen. Op enkele locaties in Doornenburg vinden diversen optredens plaats waar telkens maar een beperkt aantal mensen bij aanwezig mag zijn.

Deze optredens worden meerdere malen gegeven met een pauze daar tussen. Tijdens deze pauzes kan het publiek van locatie wisselen zodat men van alle optredens kan genieten.

Naast Jekadee zullen ook andere groepen hun opwachting maken. Houd de media in de gaten voor meer informatie.

Het beloofd weer sfeervol en mooi te worden, zoals u van Jekadee gewend bent. Natuurlijk op een verantwoorde en veilige manier: corona proof.

U mag de cheque ook inleveren bij een van onze koorleden of in de brievenbus doen op Mulderswei 45 in Doornenburg. Liever dat de cheque thuis wordt opgehaald? bel dan met 0481-424559, dan zal Irma Weijsenfeld met een u een afspraak maken.

Graag zouden we een bedrag van 575 euro op willen halen via Lingewaard Doet! Zodat het grootste deel van de kosten gedekt kunnen worden.

Voor wie

Voor jong en oud uit heel Lingewaard.

Omschrijving van de plek

Op diverse locaties in Doornenburg.

Begroting

Aantal Prijs p/s Omschrijving
1 € 125,00 Dirigent
1 € 125,00 Licht en geluid
1 € 125,00 Locaties, aankleding
1 € 50,00 Corona proof maken (handgel/stickers/borden)
1 € 75,00 Drukwerk (kaartjes/PR/folder)
1 € 75,00 Overige kosten

Middelen nodig

Graag zouden we een bedrag van 575 euro op willen halen via Lingewaard Doet! Zodat het grootste deel van de kosten gedekt kunnen worden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*