Lingewaard Doet het in Doornenburg (4)

Lingewaard Doet heeft met de donatie van € 10 per huishouden in Doornenburg een aantal initiatieven in Doornenburg laten ontstaan. De komende dagen presenteert deDoornenburger dagelijks een initiatief waaraan u uw waardebon van € 10 kunt doneren.

Vandaag: BLOEMBAKKEN HOMOETHOF

Initiatiefomschrijving

Wij, als kersverse bewoners van de nieuwbouwwijk van Doornenburg ‘Homoethof,’ willen ons straatje nog gezelliger, leuker en mooier maken dan het al is! Daarvoor hebben wij uw hulp hard nodig!

Omdat de wijk nog weinig beplanting heeft, kijk het nog erg steriel en ongezellig. Om het levendiger te maken, hebben wij als buurtjes het idee om in het voorjaar 2021 bloembakken aan de lantaarnpalen te hangen, zodat u voortaan een fraai uitzicht heeft als u onze wijk voorbij rijdt of een kijkje komt nemen in ons hofje.

Als inwoners van ons kleine dorpje, waar veel toeristen een bezoek aan brengen, denk aan het kasteel Doornenburg, camping De Waay, restaurant Rijnzicht, natuurgebied De Klompenwaard, splitsing Rijn en Waal, fort Pannerden en de camperplaatsen, vinden we het belangrijk om trots uit te stralen. Wij denken dat we hieraan met deze bloemenpartijen een mooie bijdrage kunnen leveren.
Gelukkig hebben we een paar hele handige mannen in de buurt, die met elkaar de bloembakken op kunnen hangen. Uiteraard zullen de dames de bloemen gaan uitzoeken bij het tuincentrum. Het onderhoud van de bloembakken doen we ook geheel in eigen beheer. Samen zetten we de bloemetjes buiten!
Het enige dat we van u nodig hebben is uw steun. U kunt ons helpen door uw cheque te doneren aan ons initiatief ‘Bloembakken Homoethof.’ Samen met uw donatie kunnen wij dit initiatief bekostigen.
Als ons project van de grond komt, nodigen wij uw van harte uit om een kijkje te komen nemen!

Voor wie

Bewoners van nieuwbouwwijk ‘Homoethof’ in Doornenburg

Omschrijving van de plek

Nieuwbouwwijk ‘Homoethof’ in Doornenburg

Begroting

Aantal Prijs p/s Omschrijving
3 € 175,00 Bloembakken
3 € 50,00 Eenjarige bloeiers

Totaal  €  675

Doneren kan HIERO.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*