Bericht van een vrindje

Laat je wens vastleggen

Bij Vannu laten wij dagelijks mensen om ons heen goed na denken over grote en belangrijke (financiële) beslissingen in het leven.

Een overlijden en het regelen van de nalatenschap hoort daar ook bij. Het is wellicht geen plezierig onderwerp, maar als ervaringsdeskundige weten we als geen ander wat er komt kijken bij een overlijden.

Het is een verdrietige periode, dan is fijn dat nabestaanden niet hoeven na te denken over je mogelijke wensen. Wanneer je laatste wens goed is vastgelegd, geschiedt de afwikkeling geruisloos. Laat de mensen die je lief hebt onbezorgd achter. Regel je nalatenschap bij leven.

Zeker in de huidige tijd van Corona is dit onderwerp actueler dan ooit. Bij Vannu zien we dat veel mensen in deze tijd aan het denken zijn gezet en ons benaderen voor het registreren van hun nalatenschap.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*