Ontmoetingscentrum Doornenburg opent opslagruimte

Maandag 7 september werd de nieuwe opslagruimte van het Ontmoetingscentrum Doornenburg officieel geopend.

Met de oplevering van de 70 m2 grote ruimte ging een langgekoesterde wens van het durpshuis bestuur in vervulling. Want de opslagruimte biedt met name plaats aan het omvangrijke instrumentarium van prachtharmonie St. Caecilia Doornenburg. Pauken, triangels en percussie instrumenten namen steeds meer zaalruimte in beslag. Zaalruimte die keer op keer leeggemaakt moest worden bij evenementen en bijeenkomsten.

OC voorzitterT Willy Hendriks van het Ontmoetingscentrum sprak zijn grote waardering en dank uit richting de vele vrijwilligers van de harmonie en het bestuur, die geheel belangeloos hebben meegewerkt aan de bouw.

Opperhoofden Karel Witjes en Ben Balk, die de hele bouw hebben voorbereid en begeleid, werden in de bloemetjes gezet waarna harmonie voorzitter Marcel Knuiman de sleutel aangereikt kreeg om de opslagruimte officieel te openen.

De nieuwe opslagruimte kwam tot stand dankzij financiële bijdragen van de Provincie Gelderland, het Oranjefonds en de gemeente Lingewaard.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*