Lingewaard Doet het in Doornenburg (2)

Lingewaard Doet heeft met de donatie van € 10 per huishouden in Doornenburg een aantal initiatieven in Doornenburg laten ontstaan. De komende dagen presenteert deDoornenburger dagelijks een initiatief waaraan u uw waardebon van € 10 kunt doneren.

Vandaag: Blauwe Hoek Hartsafe

Initiatiefomschrijving

Buurtvereniging de “Blauwe Hoek” doet mee aan de actie van gemeente Lingewaard met “Lingewaard Doet”. Zo kunnen we, als buurtvereniging, een bijdrage leveren aan de Doornenburgse gemeenschap. Blauwe Hoek, Borden, Pannerdenseweg en de Clara van Delwig, is nog niet AED proof.

Het idee is opgevat om met de actie ‘Lingewaard Doet’ om een AED bij elkaar te sparen met de ‘tientjes’ die rond 11 september bij elk huishouden van Doornenburg wordt bezorgd. Dit initiatief van de gemeente geeft verenigingen een kans om aanbestedingen te kunnen doen in het belang van de vereniging en gemeenschap. Deze AED is natuurlijk voor de hele wijk, met het oog op de toekomst,  ook de nieuwe wijk tussen blauwe hoek en Groenestraat.

Wil je dit initiatief steunen, doneer dan het ‘Tientje’  !!

We hopen met jullie hulp, het bedrag van € 2322 voor een AED bij elkaar te sparen. Stichting Kloppend Hart heeft ons geadviseerd en zal deze AED in beheer nemen.

Voor wie

Voor buurtvereniging ‘de Blauwe Hoek’

Wanneer

donderdag 1 oktober 2020
zaterdag 31 oktober 2020

Omschrijving van de plek

postadres/ secretariaat buurtvereniging ‘de Blauwe Hoek”

Begroting

Aantal Prijs p/s Omschrijving
1 € 1 795,50 AED
1 € 527,00 buitenkast

Aangezien de meeste reanimaties plaatsvinden buiten openingstijden, is de stichting groot voorstander van het buiten plaatsen van een AED. De prijzen waartegen de stichting een kast mag aanbieden zijn als volgt:

Rotaid buitenkast verwarmd en led verlichting € 435,– excl. 21% BTW (hiervoor is een elektrische aansluiting noodzakelijk)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*