Schutterij roept alsnog leden bijeen

Door de coronaperikelen begin dit jaar was-tie uitgesteld: de algemene ledenvergadering van schutterij Gijsbrecht van Aemstel.

Zondag 13 september gaan de schutters in de herkansing want dan start om 11:00 uur alsnog de jaarvergadering. Op de agenda staan naast de verslagen van secretaris en penningmeester ook de aanname van nieuwe leden en uiteraard zal het vervallen van de schuttersfeesten uitgebreid worden besproken.

Voor het bijwonen van de jaarvergadering dient men zich aan te melden per e-mail via secretaris@schutterijdoornenburg.nl Dit vanwege de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Traditiegetrouw wordt de vergadering gehouden in het schuttersgebouw. Meer info en de complete agenda staan HIERO.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*