Omwonenden voeren actie tegen windmolens

Actie in Doornenburg!

Het lijkt wel of de jaren ’70 zijn teruggekeerd in Doornenburg nu een aantal inwoners een handtekeningenactie is begonnen TEGEN de bouw van de twee GIGAwindmolens bij steenfabriek Caprice in de Angerensewaard.

Het protest is niet zozeer tegen de windmolens zelf maar wel tegen de grootte ervan. De tiphoogte (van de wieken) is ca. 240 meter volgens de actievoerders en daar zitten ze niet op te wachten. Net als de buufjes in Angeren en in Loo aan de overkant van de Riiiiiiiiiien.

Onderstaande oproep bereikte dan ook de mailbox van deDoornenburger met het verzoek hier aandacht aan te geven. Dusss… lees de brief en lever desgewenst je handtekening in bij de genoemde contactpersonen door dit berichtje te printen en te ondertekenen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*