Open Monumentendag op Kasteel Doornenburg

*** PERSBERICHT ***

Een prinses met een vreemde ziekte, middeleeuwse circuscapriolen, een bezoek aan onze hoofdburcht.

In het weekend van 12 en 13 september vindt landelijk de Open Monumentendag plaats. Kasteel Doornenburg doet ook dit jaar weer mee.

Op zondag 13 september is er in en om het kasteel van alles te doen voor jong en oud. Zo kun je om 11.00 uur en 13.30 uur genieten van de familievoorstelling ‘De vreemde ziekte van prinses Serpenta’ gespeeld door verteltheater Netty Gebbing. Prinses Serpenta is niet bepaald een lieve prinses en ze heeft een nogal vreemde ziekte. Gelukkig komt er op een dag een dokter langs. Zal hij Serpenta kunnen helpen?

Voor deze voorstelling die in het kasteel zal worden gehouden is de entree gratis. Let op: de plaatsen zijn beperkt en u dient van te voren te reserveren. Dit kan via onze website. Om zoveel mogelijk kinderen van deze voorstelling te laten genieten laten we 1 volwassene als begeleider per huishouden toe.

Tijdens deze dag kunt u met het hele gezin eveneens genieten van Middeleeuwse circuscapriolen van de Circusfactory. Zij vertonen hun kunsten, coronaproof, op de voorburcht.

Tussen 14.45 en 16.00 uur openen wij de deuren van onze hoofdburcht voor bezoek. U kunt zich hiervoor inschrijven op de dag zelf bij de kassa. Elke 10 minuten kunnen er maximaal 8 mensen naar binnen. Tijdens Open Monumentendag is een bezoek aan onze hoofdburcht ook gratis.

Voor meer informatie of het reserveren van de voorstelling bezoek onze website: www.kasteeldoornenburg.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*