Nieuw: Sportdorp Uurtje!

** PERSBERICHT **

Sportdorp Doornenburg introduceert een nieuw concept: gratis wekelijkse sporturen voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Het is niet meer vanzelfsprekend dat kinderen voldoende beweging krijgen. Sportdorp Doornenburg wil hierin de helpende hand bieden.

Vanaf 1 september is er op iedere donderdagmiddag en op iedere zaterdagmiddag voor de kinderen uit Doornenburg gelegenheid om te sporten. Onder leiding van gediplomeerde docenten wordt er elke week gekozen voor een andere sport.

Sportdorp-uurtje is voor kinderen uit Doornenburg van 6 – 12 jaar. Iedere donderdag van 16.00 tot 17.00 uur buiten op sportpark De Vijzel en iedere zaterdag van 12.00 tot 13.00 uur binnen in de zaal Olympia. Kinderen uit Doornenburg zijn in sporttenue en sportschoenen welkom; deelnemen kost niets en aanmelding kan via de website van Sportdorp Doornenburg.

Een dorp in beweging!

De sport- en beweegaanbieders in Doornenburg werken onder de naam Sportdorp Doornenburg samen door, naast de bestaande sporten, nieuwe activiteiten te ontwikkelen en gebruik te maken van de bestaande binnen- en buiten accommodaties. De bedoeling hiervan is om elke inwoner van het dorp de kans te bieden om op zijn of haar niveau te sporten of te bewegen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*