Durpse initiatieven voor Lingewaard Doet!

En dan nog èkkes dit!

Naar aanleiding van de actie ‘Lingewaard Doet’ zijn er inmiddels enkele initiatieven gemeld om Doornenburg mooier te maken.

Zo wil de Buurtvereniging Blauwe Hoek een nieuwe defibrillator plaatsen. Waar de AED precies moet  komen is helaas niet echt duidelijk, maar het moet de straten Blauwe Hoek, Borden, Clara van Delwigstraat en wellicht ooit het fonkelnei-je woonplan aan de Groenestraat ‘bedienen’.

De Merlijntjes aan de Clara van Delwigstraat willen een ‘ruilboekenkast’ plaatsen vlakbij de ingang van de zorgvoorziening; niet alleen voor de promotie van boeken lezen maar ook om meer reuring rondom de Merlijn te creëren.

De bewoners van de “Homoethof” willen hun omgeving opfleuren door bloembakken aan de lantaarnpalen te laten ophangen. Niet nu zo vlak voor de winter natuurlijk, maar vanaf voorjaar 2021. Zo wordt Doornenburg letterlijk een stuk mooier.

Tenslotte wil Schippersvereniging ‘Sterreschans’ een Schippersmast plaatsen boven op de Sterreschans om de eeuwenlange verbondenheid van schippers met het buurtschap tot uiting te brengen.

Enfin… in de wandelgangen vóór het kantoor van deDoornenburger worden nog méér ideeën gelanceerd maar die zijn tot op heden nog niet gemeld. Niet te lang wachten dus, want op 11 september ontvangt ieder huishouden een waardecheck van 10 euro! En begint het verdelen van de pot!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*