Kasteel haalt cultuursubsidie binnen

Goed nei-js voor kasteel Doornenburg!

Want het Kickstart Cultuurfonds heeft de allereerste tranche subsidietoekenningen aan musea bekendgemaakt. Extra financiële steun voor vaderlandse musea die de coronatijd moeten doorkomen, want het aantal bezoekerTs was natuurlijk dramatisch.

Binnenkort volgt nog een tweede en derde tranche waardoor in totaal aan 48 organisaties zo’n 1,7 miljoen euro wordt toegekend.

Èkkes schooljuffen over deze Snieklaas voor Grote-Mensen-Musea? LuisterT: “Het Kickstart Cultuurfonds biedt financiële ondersteuning aan theater- en concertzalen, producenten van professionele podiumkunsten en musea om aanpassingen aan de 1,5 metersamenleving door te kunnen voeren. Vele leden zoals Museum van de Geest/Het Dolhuys en Zeeuws maritiem muZEEum ontvangen financiële ondersteuning van het tijdelijke fonds”.

Hoe dan ook… Kasteel Doornenburg staat dus op die lijst en ontvangt 15.000 euro als bijdrage! Da’s mooi! Da’s lekker! Da’s prima gedaan dus!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*