Bierpruuf avond voor Witte Ploeg

Het was afgelopen vrijdag smullen geblazen voor de Witte Ploeg van de schutterij.

Voor de vendeliers, bielemannen en overige witte ploegerTs werd door schutterskoningspaar Patrick en Cynthia Leenders een heuse bierpruuverij georganiseerd. En als de schutters IETS lekker vinden dan is dat… juist!

Door de coronaregels mocht maar een beperkt aantal leden ‘live’ aanwezig zijn in het kleine café van het schuttersgebouw, maar de rest kon alles dankzij camera’s via internet volgen.

Uiteraard hadden de thuisblijvers al eerder een bierpakket thuis bezorgd gekregen, want net als de rest kregen ze van koning Patrick – die zelf als bierbrouwer werkt bij ‘de Veluwse Schavuyt’ in Apeldoorn een leuk biersetje voorgeschoteld.

Na als ‘appetizer’ een Blond biertje te hebben weggekloekt volgden al snel een Triple en een Quadrupel. Stevig spul voor de stevige drinker, zeg maar. Tussendoor kreeg het gezelschap het fonkelnei-je biertje ‘Back in Black’ ingeschonken, en dat was de verrassing van de avond.

Een geslaagd evenement aan de van Heekstraat waardoor het nog lang onrustig bleef in het durpke dat we allemaal zo goed kennen…

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*