Kasteel zoekt poetserT

Oproep van kasteel Doornenburg: HULP GEZOCHT!!!

Kasteel Doornenburg wordt dagelijks door vele bezoekers bezocht.

En natuurlijk wordt er aardig wat vuil meegenomen naar binnen. Hoort erbij. Daarnaast is het kasteel een fanatiek verzamelaar van stof en spinnenwebben die je terugvindt in alle hoekjes en donkere gaatjes van het oude pandje.

De kasteelbeheerders vinden dat niet zo leuk en daarom is kasteel Doornenburg op zoek naar een poetser (m/v) die wekelijks – bijvoorbeeld op één avond 1 tot 2 uurtjes – wil helpen het kasteel schoon te maken. Je doet dit niet alleen, wij hebben al iemand en die heeft hulp nodig. Uiteraard staat hier een kleine vergoeding tegenover.

Wil je meer weten, bel dan (het liefst nà 19:00 uur) met Jeroen Maat (06-22850335) of stuur een email naar beheer@kasteeldoornenburg.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*