Lingewaard Doet zoekt Doornenburgse initiatieven

Lingewaard Doet!

Onder dit thema organiseert de gemeente Lingewaard een actie voor onder andere Doornenburg om geld in te zamelen voor een lokaal initiatief. We schreven er al eerder over.

Binnenkort, op 11 september, valt een cheque van 10 euro op uw voordeur mat. Die cheque kunt u doneren aan een leuk durps initiatief. Die overigens nog moeten worden ingediend, want de keuze is momenteel niet reuze.

Volgens de durpse wandelgangen wil het bestuur van het Ontmoetingscentrum voorstellen om tijdens de donkere feestmaanden kerstverlichting aan de lantaarnpalen rondom het durpsplein te hangen. En ongetwijfeld zijn er meerdere groepen ient durp die creatieve ideetjes hebben.

Hoe dan ook… hou de brievenbus in de gaten rond 11 september. We komen er dan wel weer op terug in dit vrolijke webhoekje.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*