Veel bezoekerTs voor fort Pááándere

Fort Pááándere is op jacht.

Tenminste… als we onze regiobode mogen geloven. Het fort en haar inwoners wil graag een officiële museumstatus. Daarom wordt de eerste verdieping nu opnei-j ingericht. Bezoekers kunnen daar informatie vinden over de geschiedenis van het bouwwerk.

Het bouwwerk tussen Woal en Riiiiiiiiiiiien is al een rijksmonument. Als ze eenmaal de museumstatus heeft kan ze méér bezoekers trekken die met een museumpas het fort héél voordelig (of misschien voor niets) kunnen bezoeken.
Omdat deze zomer de meeste Nederlanders in Nederland vakantie vieren is het aantal bezoekers van het fort fors gestegen. De audiotour trekt met name nei-jsgierigen uit België en Duitsland en ook gasten van de nabij gelegen campings weten de weg naar het fort te vinden.
Of en wanneer de museumstatus aan fort Pááándere wordt verleend is nog niet duidelijk.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*