Stikido Kinderdorpdag mooi alternatief voor kinderdorpweek

Zo. Het stof is weer opgetrokken. De velden zijn leeg.

De Stikido’s die jaarlijks het populaire kinderdorp organiseren waren dit jaar genoodzaakt om een corona editie te maken van het kinderfeestje dat normaal een klein weekje duurt. Afgelopen zaterdag werden alle activiteiten samengedrukt in één kinderdorpdag die prima verliep.

De blagen mochten dit keer ook gebruik maken van de weilanden rondom het kasteel om iedereen genoeg ruimte te geven en een anderhalvemeterfeestje te kunnen garanderen. Aan de entourage lag het dus niet.

De organisatie kijkt terug op een geslaagde dag. Volgend jaar hopelijk weer een ‘ouderwetse’  versie van het kinderdorp. Die wordt dan gehouden van 23 t/m 27 augustus 2021.

bron foto: Stikido

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*