Morgen Stikido’s Kinderdorp voor één dag

Normaal gesproken is de laatste week van de zomervakantie voor onze ieniemienies het hoogtepunt van het jaar. STIKIDO zet dan van maandag tot en met vrijdag Doornenburg opzekoppie en organiseert voor de blagen het superpopulaire kinderdorp.

Helaas heeft dit jaar het coronavirus ook in de van Heekstraat toegeslagen waardoor het kinderdorp zoals we dat kennen niet door kan gaan.

Toch wordt morgen, zaterdag 22 augustus, een aangepast kinderdorp georganiseerd. Voor slechts één dag. Wat er dan precies gaat gebeuren is nog geheim, en het is maar de vraag of de wereldberoemde Danny Panadero (die vorig jaar het hele durp verraste met zijn superhit ‘Fuk Joe’) ook weer aanwezig is, maar de durpse blagen gaan sowieso genieten voor tien.

En daarmee maakt Stikido de weggevallen kinderdorpweek wellicht in één dag weer goed.

Succes allemaal, veel plezier en hopelijk in 2021 weer een ‘normaal’ kinderdorp!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*