Ivo Janssen komt weer terug naar Doornenburg!

Nederland, Amsterdam, 21 december 2010 Ivo Janssen, pianist Foto: Merlijn Doomernik

** Pffffff..PERSBERICHT! **

Persberichtje vanaf de kantelen van kasteel Doornenburg: Ivo Janssen komt weer terug naar Doornenburg!

In juni 2013 speelde hij in de St. Martinuskerk(de ridderzaal was te klein) voor een enthousiast publiek Simeon ten Holt’s ‘Canto Ostinato’ in een decor van geprojecteerde patronen op een groot scherm van kunstenaar Bonnie Willems.

Sinds zijn debuut in het concertgebouw in 1988 treedt Ivo Janssen veelvuldig op. Hij oogstte veel lof met het op cd vastleggen van het complete werk voor klavier van J.S. Bach.
Zijn project ‘Toccata’, waarin Bachs toccata’s gecombineerd werden met speciaal geschreven toccata’s van hedendaagse componisten zoals Louis Andriessen, Michel Borstlap, Leo Sanema en Christina Viola Oorebeek, leidde zowel in Nederland als in het buitenland tot veel positieve reacties.

Sinds 2014 geeft Ivo Janssen zeer succesvol recitals in Janssenbeton, muziekvooronder. Dat vindt plaats in een voormalig betonnen munitieboot midden in Amsterdam, waarin hij eigenhandig een concertzaal heeft gebouwd.

Ivo zal voor ons Bach, Brahms en Ten Holt ten gehore brengen.

Om te  kunnen voldoen aan de RIVM eisen, onder andere de 150 cm afstand eis, kunnen er maximaal 40 bezoekers in de zaal en is er gekozen voor de uitvoering van twee concerten.
U wordt dringend verzocht de aanwijzingen van de organisatie op te volgen.

Ivo Janssen geeft op 21 augustus 2 concerten:

  • Eerste concert aanvang 16.30
    Entree: € 20,00
  • Tweede concert aanvang 19.30
    Entree: € 20,00

Deze concerten kunnen ALLEEN aan de kassa contant, graag gepast, betaald worden. Reserveren onder vermelding van gewenste tijd op cultuur@kasteeldoornenburg.nl
of  op 0610147054 .

Nederland, Amsterdam, 21 december 2010
Ivo Janssen, pianist
Foto: Merlijn Doomernik

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*