School’s Out Forever! 1979-1980

Vandaag gaan we terug naar het schooljaar 1979-1980.

Een jaar waarin de wereld afscheid nam van het disco decennium en punkmuziek hoogtij vierde. Maar aan de Doornenburgse jeugd van de 6e klas is dát nog niet te zien.

Namen en rugnummers hebben we óók. Kijkt en huiverT:

Ingrid Janssen, Jolanda Bennik, Lianne Elbers, Helma Peters, Jacqueline Wissing, Hannie Leenders, Ron van Megen, Gerico Visch, Hans v.d. Brink, Eef Willemsen, Charl Driessen, Gijsbert Rutjes, Desiree Sweeren, Patrick Peters, Maria Rutgers, Nellie Spaan, Monique Braam, Mariëlle Goris, Jan Penraat, Wilco Brom, Sjon van Deelen, Christon Lichtenberg, Geert Driessen, Marion Kregting, Caroline Vermeulen, Alfons de Beijer, Bram v.d. Welk.

(2x klikken op foto = extra groot)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*