School’s Out Forever! 1970-1971

In de reeks ‘School’s Out Forever! vandaag (opnei-j) een foto van het schooljaar 1970-1971.

Ditmaal staat klas 5 centraal in de oude meisjesschool. Leerkracht Gerard Degen presenteert daarin de volgende onderstaande durpse snuutjes. Kent u deze kanjertjes nog terug?

Janny Otten, Els Vermaas, Hans van Deelen, Jaap Plattel, Gerry Pruijn, Piet Oostendorp, Eef van Duren, Regien Leenders, Jolanda Vrijdag, Maria Huting, Marcel Bezemer, Jos Otten, Albert Hermsen, Jan van Duren, John Vos, Vincent van Deelen, Theo Driessen Albert Berns, Bart Gebbing, Geert v.d. Brink, Gerrie Bongers, Hendri Koendering, Imelda van ’t Hullenaar, Angela v.d.Velde, Jan Wassing, Sjaak Witjes, Ans van Duren, Hannie Peters, Lidy van Alst, Elize Niels, Ellie Berendts.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*