School’s Out Forever! 1960-1961

Opnei-j een prentje uit lang vervlogen tijden.

Dit keer de 6e klas van de meisjesschool van het schooljaar 1960-1961. Giecheltjes van 12 jaar oud en nota bene ook nog in kleur!

Namen hebben we óók, aan u de vraag of u die vrolijke snuutjes nog herkent! Komen ze:

Ignata Janssen, Lia Viergever, Annie v.d.Brink, Nicolet Buurman, Ria Dekkers, Gerrie Gebbing, Tonnie v.d. Woerdt, Lies Vermaas, Thea Bolk, Wilma Meeuwsen, Ans Hermsen, Lidwien Claassen, Els Mattijssen, Ria Zweers, Lida Bakker, Panke van Deelen, Ria de Beijer, Tonnie Rutten, Greet Kramer, Els Teunissen, Mia Pruyn, Dini Drenth, Paulien van Heumen, Willie v Groningen, Annie Verhoeven, Thea Visch, Willemien Gerdsen, Mientje Huting, Johanneke Scholten, Marietje v.d. Horst, Willie Arends en Riet Vos. Mia Rensen was die dag niet aanwezig.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*