School’s Out Forever! 1950-1951

Tante Teus heeft een zwaar weekend achter de rug.

Feestje hier. Verjaardag dáár. Veel volk over de vloer. Juist, zó’n weekendje was het.

Vandaar dat ze niet helemaal helder was toen ze onderstaand prentje uit de kelder viste. De 2e klas van de jongensschool uit Doornenburg van het schooljaar 1950-1951! Acht jaar oude knaapjes die zich hadden verzameld op het voetbalveldje aan de van Heekstraat.

Bent u nu ongeveer 78 jaar oud dan herkent u misschien wel een of meer snuutjes. Omdat de foto nogal wazig is hebben we een paar detailfoto’s. EN de namen van alle boefjes van dit sterrenelftal! Dat dan weer wel.

Komen ze:

Theo Holland, Harrie Wouters, Joke Haafs, Gerard Visch, Joke Wannet, Jan Janssen, Wiet Hoogveld, Wiet Janssen, Harrie Willemsen, Wim van Bolderen, Johan Janssen, Heinz Hermsen, Piet v.d.Brink, Wim Leenders, Henk Driessen, Willie Brom, Kees Kramer, Joos Peters, Heinz Bermel, Theo Peters, Theo Leenders, Rudi Meeuwsen, Theo Berendsen, Henk Visch, Theo Scheers, Hans Claassen, Herman Lucassen, Frits Claassen, Wim Sweeren, Ben van Brandenburg, Piet Goris

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*