Pááánderseweg krijgt drie extra drempels

Het is de gemeente nu ernst.

Want er wordt volgens metingen veuls te hard gereden in de durpse kernen. Vooral bij de Hoeve in Huissen, de Kamervoort bij Angeren en de Pááánderseweg in Doornenburg.

Aanwonenden klagen al langer steen en been en nu is het blijkbaar genoeg geweest. Doornenburg staat militair gemeentelijk ingrijpen te wachten. De Pááánderseweg schijnt hét achtertuintje van Max Verstappen te zijn en dus gaat de weg binnenkort op de schop.

Er verschijnen dan drie drempels op het stukkie wegdek tussen de Aardbeijer en de kerk. Naast de overige (buutendurpse) heuveltjes moeten deze puuskes de gematigde snelheid garanderen op de rest van de vrij drukke, doorgaande weg.

Opvallend is dat er de laatste jaren geen ongelukken op dit stuk van de Pááánderseweg zijn gebeurd. Men zou juist verwachten dat bijvoorbeeld de Krakkedel aangepakt zou worden, want daar ligt bijna iedere maand wel een auto opzekoppie, al dan niet met tegenliggerT erbij. Eigenlijk wel benieuwd hoe deze besluitvorming tot stand is gekomen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*