Struinen in de Klompenwârd

Het heeft èkkes geduurd maar morgen is het weer zover: er kan worden gestruind!

De Stichting Lingewaard Natuurlijk organiseert op zondag 19 juli namelijk weer een struintocht door de Doornenburgse Klompenwaard. Onder begeleiding van een ervaren natuurgids wordt dat een middagje lang kijken naar bloemen, planten en een heleboel dieren die er leven.

Samen zoeken naar sporen van bevers, paarden en runderen” zo wordt er beloofd. Altied leuk toch? En het weer belooft mooi te worden.

SHOWTIME is om 13:30 uur, dan is het verzamelen bij de poort aan de Fortsendam. De tocht duurt zo’n 2,5 uur en kost 3 euro per persoon (blagen: half geld). Telefonisch opgeven voor de speurtocht kan tot een uur vóór aanvang via Gijsbert Peelen: 06-10864179

Meer info staat HIERO.

foto: St. Lingewaard Natuurlijk

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*