Bouw opslag harmonie vordert gestaag

Het is vanaf de straat nauwelijks te zien, maar de fonkelnei-je opslagruimte die momenteel achter het Ontmoetingscentrum in aanbouw is, is al bijna klaar.

Bouwmeester Karel van het OoCéé werkt zich ut schuum op de rug en ut broes op dn moel om samen met een groep (harmonie)vrijwilligers de opslagruimte snel op te leveren. De ruimte zal voornamelijk worden gebruikt voor al het instrumentarium van prachtharmonie St. Caecilia. Met name percussie instrumenten en pauken nemen veel plaats in in het dorpshuis. Die krijgen nu dus een nei-j onderkomen.

De opslagruimte wordt vast tegen het huidige gebouw aangezet en ermee verbonden via een doorgang in de grote zaal. De bouw van de opslagruimte is tot stand gekomen dankzij financiële bijdrages van Provincie Gelderland, de gemeente Lingewaard en het het Oranjefonds.

Oplevering van de ruimte geschiedt – als het weer geen spelbrekerT is – ergens in begin september.

 

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*