Doornenburgse” Trommel Talenten” kunnen zich aanmelden!

Met die slogan opent prachtharmonie St. Caecilia Doornenburg deze zomer de succesvolle kweekvijver van jong talent.

Want terwijl de vaderlandse muziekwereld door de coronamaatregelen helemaal opzekoppie stond volgden Doornenburgse slagwerkleerlingen van St. Caecilia wekelijks hun digitale lessen.

Met een uitstekend resultaat! Want afgelopen seizoen stroomden vijf (5!) goed opgeleide slagwerkerTs door naar de Slagwerkgroep en het Harmonieorkest. Zo werden Daan Janssen en Jelle Wismans uit de opleiding toegevoegd aan de grote slagwerkgroep, die zich dankzij de versoepelde maatregelen nu weer volledig kan gaan richten op concerten als het Tempel of Boem! spektakel.

Woordvoerder Theo ‘Theet d’n Rut’ formuleerde het als volgt: “De doorstroming van ‘Trommel Talenten’ heeft ervoor gezorgd dat er voor het volgend lesjaar weer ruimte is om in te schrijven voor de slagwerkopleiding. Wij zoeken dus talenten en talentjes. Tijdens de wekelijks lessen op drumstel, marimba of trom worden ze door een vakdocent opgeleid. Ook wil St. Caecilia deze deelnemers (jong en oud) plaatsen in een leerlingengroep, zodat je samen mini-concertjes kunt gaan geven“.

U snappum…. Ben je muzikaal en wil je jezelf goed laten horen op een slagwerkinstrument? Je bent vanaf 8 jaar welkom bij St. Caecilia!!

Indien je meer wilt weten kun je kijken op de website (HIERO) van de harmonie. Mocht je nu al interesse hebben voor proeflessen neem dan contact op met Theo Rutten (email: t.rutten2210@gmail.com )

De nieuwste aanwinsten uit de eigen kweekvijver van de harmonie: Daan Janssen (links) en Jelle Wismans (rechts)

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*