Helpende hèjjes gevraagd!

Het bestuur van onze SuperSpeeltuin in Doornenburg heeft hulp nodig!

LuisterT: “Elk jaar storten we een flinke bult zand in de speeltuin om de speeltuin veilig te houden. Dit storten gebeurt meestal tijdens onze jaarlijkse ‘Nederland Doet Dag’. Helaas is deze dag vanwege corona, niet doorgegaan. Om er ook in de zomervakantie voor te zorgen dat de speeltuin volop en veilig gebruikt kan worden storten we dit zand op zaterdag 11 juli”, zo laat het bestuur weten.

En u snappum al: daarbij is uw hulp héél erg welkom. Want een paar kuub zand verspreiden over de speeltuin gaat véél sneller dan wanneer je met een klein kluppie bent.  Daarbij is het natuurlijk ook hartstikke gezellig!

Dussss…. mocht u zaterdag 11 juli aanstaande wat tijd overhebben, kom dan naar de speeltuin aan de Van Heek. Ieder helpend hèjje is van harte welkom en kan gebruikt worden om de superspeeltuin nóg mooier te maken voor de durpse ieniemienies. Heb je zelf een kruiwagen en bats, neem die dan mee.

Vanaf 10 uur staat de koffie klaar.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*