Snackbar Tante Sip bestaat 10 jaar!

Zaterdagmorgen was het feest in de Grote Hooimeid Hooimijt van Camping de Waay.

Want zaterdag was het precies 10 jaar geleden dat Tante Sip – Sylvia Driessen – haar eigen snackbar begon bij de camping.

Een periode waarin veel is gebeurd, maar vooral eentje waar Sippie met veel plezier op terugkijkt samen met haar man Geert. “Eigenlijk doet ze dit al véél langer dan 10 jaar, want toen ze 16 jaar was stond ze al in de cafetaria van de camping” vertelt Theo Willemsen als het glas geheven wordt.

Nichtje Aukje vertelt in dichtvorm hoe het werkelijke leven reilt en zeilt bij Sip waarna ze twee prachtige houten bloembakken krijgt aangeboden. Ze ging extra breed lachen toen ze zag dat de bloembakken waren vervaardigd door de knapste kjèl van Doornenburg Lingewaard, Hendri Peters Tuindesign.

Handen schudden en zingen mocht helaas niet, maar het werd toch een gezellig feest voor de jubilaris.

Sippie: proficiat, nog vele jaren en OANDELIP MEDDADING!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*