Nei-j! Brasserie Lekker AanWaayen!

Lekker AanWaayen.

Dat is de fonkelnei-je naam van de voormalige Zaal Café de Waay, bij camping de Waay aan de Riiiiiiiiiiiiiendiek. We schreven afgelopen week al wat over deze nieuwe brasserie.

Ook fonkelnei-j in Doornenburg zijn de gezichten van restauranthouders Jürgen en Ilse. Alhoewel… Ilse liep als eens eerder hier rond bij Aon de Diek.

Afgelopen maand heeft het dynamische duo keihard gewerkt om het café en de feestzaal om te toveren tot een gezellig restaurant dat bovendien helemaal coronaproof is. De tafeltjes staan netjes uit elkaar en ook het terras is aangepast waardoor iedereen veilig van happie snappie kan genieten.

Nieuw voor het restaurant is ook de SELFSERVICE. Een idee geboren in coronatijden waardoor iedereen veilig kan bestellen. In de praktijk betekent dat: tafeltje uitzoeken, een lekkere lunch of diner uitzoeken, aankruisen op de tafelkaart, het tafelnummer vermelden en inleveren maar. Je krijgt dan een buzzer mee die afgaat als je maaltijd klaar staat en die kun je dan zonder wachtrij ophalen aan de bar.

Alleen wat drinken? Kan natuurlijk ook. Op het zonnige terras is genoeg te zien. Drankjes kun je trouwens zelf halen aan de buitenbar. Het leven kan soms zo makkelijk zijn!

Kortom… een gezellig terrasje pikken en lunchen voor een zeer acceptabele prijs? Fiets dan even richting de Waay en ‘waai even aan’ bij Lekker Aanwaayen. Vanaf 1 juli DAGELIJKS geopend!

Tip van de redactie: verse stroopwafels!!

Nei-je gezichten in Doornenburg: Jürgen en Ilse

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*