Zonnebluumkes gaan digitaal collecteren

Vrijwilligers van de Zonnebloem Doornenburg organiseren regelmatig activiteiten voor senioren en mindervaliden van Doornenburg.

Echter… door de coronacrisis loopt alles anders en alle gezellige activiteiten zijn tot op heden in het water gevallen.

Gelukkig kunnen de vrijwilligers de armen langzamerhand weer uit de mouwen steken. Zo gaan ze vrijdag op gepaste afstand bij de senioren thuis langs om ze kersen te brengen en een puzzelboek met de unieke “Altijd-prijs-puzzel”.

Ook afgelopen maanden heeft de Zonnebloem niet stilgezeten. De vrijwilligers hebben hun gasten opgebeld en raambezoekjes gebracht. Daarbij werden de oudjes met kleine presentjes verwend zoals een bakje aardbeien of kersen of een plantje. Kleine cadeautjes die net als de grotere activiteiten worden gefinancierd door de opbrengst van onder andere de Zonnebloemloterij.

Wil jij meehelpen het vrijwilligerswerk mogelijk te maken, en de gasten in het zonnetje te zetten?

Koop dan Zonnebloemloten. Ze kosten maar 2 euro per stuk en je maakt kans op leuke prijzen.

Omdat lotenverkoop aan de deur in deze coronatijd geen goed plan is kunnen loten digitaal worden aangeschaft. Je kunt de loten bestellen via HIERO

O ja… “Mocht je niet overweg kunnen met onze digitale collecte, dan is het mogelijk om papieren loten te kopen. Dat kan alleen op afspraak. Wij komen de loten dan brengen, of je kunt ze bij ons afhalen“, zo laat de organisatie weten.

Dan graag van te voren contact opnemen met Piet vd Horst 0481-422524 of Geert Burgers 0481-424063

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*