Alle papa’s gefeliciteerd!

de dag die vaders wisten dat zou komen...

Sokken.

Tuinhandschoenen. Stropdas. Sokken. Boormachien. Spoaj. Sokken. USB-stick. Bierpakket. Sokken. Netflix-abo. GVA-sjaaltje. Sokken. Horeca-bon van de Herberg Doornenburg. Klump. Sokken. SchroevendraaierTs. Barbecueset. Sokken. Koffiemok. Auto telefoonhouder. Sokken. Powerbank. Prikbord. Sokken. Longdrinkglazen. Schotse Whisky. Sokken. Luie kampeerstoel. Gereedschapsset. Muismat. Sokken. DAB+ radio. Schaakbord. Sokken. Drumstel. Biertas. Sokken. Sleutelhanger. Draaitafel. Sokken. CD van Frans Bauer Guns ‘n’ Roses. Kratje bier. Sokken. Whisky karaf. Pasjeshouder. Sokken. Grill. Aanmaakhout. Sokken. Loungeset. Accuschroefboormachine. Sokken. Heggeschaar. Sokken. Sokken. SOKKEN!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*