Monster bedreigt kasteel!

Tenminste… daar moet je wel aan denken als je nu kasteel Doornenburg bezoekt.

Want hoog boven het toch al niet al te kleine monumentale pandje aan de Kerkstraat torent een ‘Widokraan’ uit. Een moderne draak die een aanval doet op een veilige plaats voor Middeleeuwse boern’, burgers en buitenlui.

De aanpassingen aan de oude boerderij op de voorburcht van het kasteel zijn in volle gang. De Bed & Breakfast logeerfeestjes moeten namelijk dit jaar nog worden gerealiseerd en daarvoor staat er nog wel wat op de shortlist. Toon en Ans en Matthias en Resi hebben nog een drukke tijd voor de boeg.

Een stuk of 5 kamers boven de Herberg inclusief super-de-luxe BRUIDSSUITE worden daar momenteel grondig aangepakt. Iedere kamer krijgt ook een eigen toilet en douche EN natuurlijk worden de kamers overgoten met de unieke beleving van een verblijf in een echt kasteel!

Enne… verbouwing of niet: het terras van de Herberg is iedere dag geopend vanaf 10:00 uur voor een lekkere lunch, een kasteelbiertje of een ander OANDELIP MEDDADING-momentje. GEZELLIG!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*