Nei-j in Nederland: de Plaatsengids

Ontdekt na een tip van een lezerT: Plaatsengids.nl

Een website met beschrijvingen van alle plaatsen in Nederland.

Behandeld worden: ontstaan, historie, huidige status van verenigingen, inwoners, statistieken enzovoorts.

Natuurlijk staat Doornenburg er ook in met een aantal leuke feitjes uit heden en verleden.

Nei-jsgierig? Klik HIERO en kijk wat ons durpke vroeger en nu kon en kan bieden. Geinig!

 

1 Comment

  1. Dank dat u aan uw lezers melding heeft gedaan van mijn pagina over uw dorp! Want ik doe als ‘uit de hand gelopen hobby’ al vele jaren mijn best om van alle provincies, streken, gemeenten, steden, dorpen en buurtschappen de meest uitvoerige pagina te maken over verleden en heden. Zodat men op die ene pagina alles kan vinden wat maar enigszins relevant is en daar zelf niet het hele internet voor hoeft af te zoeken. De meeste mensen weten er nog altijd niet van, ondanks alle p.r., en degenen die het wel kennen zijn er unaniem enthousiast over. Uiteraard met soms een opmerking of aanvulling erbij, maar daar wordt het alleen maar nog beter van. Ik heb de pagina van Doornenburg zojuist nog wat aangevuld en denk dat deze nu al met al een goed beeld geeft van uw dorp.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*