SlagwerkerTs mogen weer ‘aan de slag’

Er ging een zucht van verlichting door de slagwerkerTs van prachtharmonie St. Caecilia Doornenburg toen het dorpshuis weer open ging.

In het post-corona tijdperk (nog wel niet helemaal, maar het gaat de goeie kant op) mogen de deuren van het Ontmoetingscentrum weer open gaan voor maximaal 30 personen. Dat betekende dus dat de muziekgroep werd opgeknipt in groepen en dat de kampioentjes van de wereld weer werden ‘opgetrommeld’.

Natuurlijk werden de RIVM regels in acht genomen en stonden de muziekwondertjes minimaal anderhalve meter van elkaar. Geen groot probleem want het instrumentarium betekent op zich al dat er bepaalde afstand is van elkaar. Dirigent en muzikaal leider Casper Traa moest met extra grote gebaren de muzikanten, die in alle verre uithoeken stonden, aansturen.

Het belangrijkste is echter dat de klup weer musiceert en zich kan gaan voorbereiden op komende concerten en wedstrijden. Eindelijk weer ‘aan de slag’!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*