Morgen oud papier inzameling

Morgen is het weer zover en wordt het oud papier ingezameld.

Vier weken geleden was dat nog een dingetje toen fonkelnei-je inzamelaar Remondis al die ouwe kranten en deuze van drie maanden ineens in de afvalwagen mocht stouwen. Dat lukte dus niet ineens waardoor er nog een paar extra wagens werden opgetrommeld om al die verzamelde ex-bomen opgeruimd te krijgen.

Morgen een nei-je kans dus. Vandaar de oproep van onze prachtharmonie St. Caecilia – onze oer-verzamelaar die hun inzamelwoede tijdelijk moest overdragen aan Remondis – om weer tijdig het oud papier aan de straat te zetten. Stipt 7:30 uur wordt de eerste straat ‘schoongeveegd’ en ben je niet op tijd dan ben je over vier weken de eerste.

Veel durpelingen zullen daarom al vanavond alle stapels kranten, flyers, verpakkingen en kartonnen deuze richting stoeprand slepen. Wél goed verpakt graag. Dat dan weer wel.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*