Cas moet De Klok tikkende houden

Ja hoorrr… een bericht van een vrindje!!

Sinds 1 juni kent Lingewaard een nieuw restaurant, Bij Cas in Gendt.

Bij Cas is een nieuw onderdeel van De Klok Horeca Gendt. Naast de exploitatie van een café en zalencentrum en het verzorgen van feesten, catering en evenementen zal vanaf 1 juni de focus komen te liggen op het restaurant.

Ondanks dat Restaurant Bij Cas volledig coronaproof is, merk je dit geenszins tijdens het eten. Je komt tenslotte voor een gezellig culinair avondje uit, om even de zinnen te verzetten en lekker onbezonnen van een heerlijk diner te genieten.

Voor dit nieuwe concept is gekozen omdat alle facetten al aanwezig zijn en met grote regelmaat al in een dergelijke setting is gewerkt o.a. tijdens de befaamde wild & wijn diners.

Naast dit totaal nieuwe concept is er een natuurlijk ook gewoon een borrelmogelijkheid in het café en zal bij mooi weer ook het terras geopend zijn. Het terras is en het café zijn telefonisch te reserveren (0481 42 1551) en het restaurant is via de website te reserveren.

Zie voor meer info over de regels en mogelijkheden www.deklokgendt.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*