Durpse horeca opent in zonovergoten sfeer

En dan was het eindelijk 1 juno!

De terrasjes gingen ‘los’ en héél zonminnend Doornenburg en wijde omgeving kwam tevoorschijn. Bij Eet- en Borrelcafé Doornenburg was het terras extra groot en dus overdadig vol, en camping de WaayAon de diek het vrolijk fleurige parasolletjesterras van Tante Sip mocht veel neergestreken toeristen ontvangen.

Ook op het terras van Herberg Doornenburg op het binnenplein van het kasteel was het enorm druk.

Niet alleen met bezoekerTs van het kasteel – de rondleidingen in het oude pandje mochten eindelijk plaatsvinden en waren netjes aangepast aan de coronavoorschriften – maar blijkbaar had héél Doornenburg dorst en liep het uit om lekker in ut sunneke te genieten van elkaar, de entourage en een lekker drankje.

Een wat verlate start van het toeristenseizoen dat in een gemoedelijke, ontspannen sfeer verliep, mede te danken natuurlijk aan het prachtige weer. Dááág, Corona… we gaan er weer tegenaan!

foto: Doeko Pinxt/Kasteel Doornenburg

 

 

 

2 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*