Bibliotheek Doornenburg vanaf 2 juni weer open

** PERSBERICHT **

De vestiging van de Bibliotheek Gelderland Zuid in Doornenburg gaat op dinsdag 2 juni weer open.

Bibliotheekleden kunnen tijdens de openingstijden van het Ontmoetingscentrum waar de bieb is gevestigd, terecht voor het inleveren en lenen van boeken en andere materialen.

In de bibliotheek in Doornenburg is geen personeel aanwezig. Inleveren van geleende boeken en andere materialen kan in deze vestiging tot en met 9 juni nog zonder boete. Voor materialen die vóór 14 maart ingeleverd hadden moeten worden, wordt geen boete berekend in de periode van 14 maart tot en met 9 juni. De reserveringen die al klaar stonden voordat de bibliotheek dichtging, blijven staan tot en met 9 juni. Nieuwe reserveringen kunnen bibliotheekleden ophalen in Bibliotheek Gendt. 

In verband met de veiligheid van de bezoekers is het in de bibliotheek nog niet mogelijk om te lezen, te studeren of anderen te ontmoeten.

Om alles veilig te laten verlopen, worden bezoekers verzocht de richtlijnen van het Ontmoetingscentrum op te volgen. Kijk voor een overzicht van alle coronamaatregelen van de Bibliotheek Gelderland Zuid op www.obgz.nl/heropening.

foto: Marcel Krijgsman

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*