Instrumentenfonds komt zakjes verjaardagsactie ophalen

Het Instrumentenfonds van prachtharmonie St. Caecilia is de coronatijd langzamerhand ook moe en start op 1 juni weer met de verjaardagsactie.

Want al honderdmiljoenmiljard jaar krijgen deelnemers aan de verjaardagactie een felicitatie in de brievenbus met daarbij een zakje die kan worden gevuld voor een vrijwillige bijdrage. Door het coronavirus is het er niet meer van gekomen om die zakjes op te halen.

Vanaf 1 juni wordt alles dus weer als vanouds en komen de leden weer wekelijks bij de jarige langs. “Bij de deelnemers, die jarig zijn geweest in de periode van 15 maart tot 31 mei, komen de leden van de harmonie in de week van 8 – 15 juni langs om de zakjes op te halen”, zo laat het instrumentenfonds weten.

De muzikanten houden wel de 1,5 meter afstand in acht. “Het verzoek is dan om het zakje zo te overhandigen dat menselijk contact voorkomen wordt, door bijvoorbeeld het zakje ergens neer of op te leggen of op de deur te plakken”. Met dank van het Instrumentenfonds en harmonie Sint-Caecilia Doornenburg.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*