Gaat GVA1 dan toch promoveren?

GVA lijkt binnenkort een feestje tegemoet te gaan!

Wél eentje met anderhalvemeterregels, maar toch. Want de KNVB heeft besloten dat voor het amateurvoetbal het gemiddeld aantal punten bepalend is voor promotie. Dat besluit kwam er omdat er na medio maart niet meer kon worden gevoetbald door het coronavirus.

En dat is dus goed nei-js voor de blauw-witten uut Doornenburg! Want de voetballerTs van de 4e klasse D hebben een gemiddelde puntenaantal van 14 zeges in 15 duels in de pocket. Zéér ruim boven het gemiddelde van de overige koplopers in de vierdeklasse Oost.

En dus kan de promotie ze haast niet meer ontgaan. Vóór 15 juni komt de KNVB met de definitieve lijst en dan kan op de Vijzel de vlag uit!

Toch nog een lichtpuntje in deze barre tijden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*