Eet- en Borrelcafé opent café en terras

Joepie…de Betuwse terrasjes mogen weer open! We zijn er uǝʌoqǝʇsɹǝpuo van!!

Tenminste… vanaf 1 juni dan. En dan wel met de anderhalvemeterregel in gedachten.

Ook onze vrinden van Eet- en Borrelcafé Doornenburg staan alweer te popelen om het terras én het café te openen. Maatregelen zijn al genomen waardoor bezoekerTs afstand kunnen bewaren. Bovendien vereisen de overheidsregels dat er vooraf wordt gereserveerd (kan HIERO) en dat er maximaal 30 personen binnen in het café aanwezig zijn (exclusief personeel).

Daarbij komt nog dat vrijdag een Chinees onderzoek bekend werd waaruit blijkt dat besmetting door het coronavirus in de buitenlucht heel erg klein is. Ook warmte en uv-straling van de zon lijken het virus vakkundig en binnen minuten te elimineren. En die warmte en straling vindt je méér dan genoeg op terrasjes.

Kortom… het is nog èkkes op de tèjjes biete maar het terrasseizoen wordt toch voorzichtig geopend. Proost!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*