Krijt tegen eenzaamheid!

En dan nu een oproep voor alle blagen van Doornenburg tot en met 12 jaar!

Want het Doornenburgse Oranjecomité organiseert aanstaande VRIJDAG een heuse STOEPKRIJTDAG!

En niet zo maar eentje. In héél Doornenburg worden vóór de huizen van senioren en opa’s en oma’s en iedereen die door corona binnen moet blijven de stoepen volgetekend met stoepkrijt! Vandaar deze oproep aan alle ieniemienies: ga STOEPKRIJTEN!

Eén reusachtige stoepkrijt tekening op alle voetpaden van Doornenburg, dat is het idee. Straten met seniorenwoningen en ook de Clara van Delwigstraat met de Merlijntjes zijn natuurlijk uitermate geschikt voor een kleurige tekening.

Maak de tekening kleurrijk EN lekker groot, zodat ook de oudjes zonder leesbrilleke de kleurige pracht kunnen zien! De senioren zitten nu al weken binnen en mogen de kamer niet af door al het coronagedoe. Een fleurige verrassing is dan natuurlijk méér dan welkom. En als je klaar bent… wél èkkes zwaaien naar de oudjes!

Stoepkrijt kun je ophalen op vrijdagmorgen 8 mei tussen 09:00-11:00 uur op het adres SCHERPE HOEK 18. Enne… op = op. En het Oranjecomité zou het leuk vinden om van de tekening een foto te krijgen. Mail die dan naar stichtingcultureeldoornenburg@gmail.com

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*